Spaanse burrito

  • Aantal Personen: 15
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng de World Grill – Smokey Barbecue door de biefstuk reepjes en bak dit gaar. Laat de biefstuk reepjes terug koelen.
2. Smeer 1 kant van de wraps in met Gekruide Tomatensaus en verdeel hierover de gebakken biefstuk reepjes.
3. Vermeng de mais met de kidneybonen en verdeel dit over de wraps.
4. Rol de wraps op en garneer ze met een streepje Gekruide Tomatensaus, geraspte kaas en Decoratiemix – Caïro.
5. Verwarm de Spaanse burrito in een voorverwarmde oven van 160°C voor 10 minuten.

Ingrediënten

– 250g Kaas (geraspt)
– 200g Mais (blik)
– 1 Biefstuk reepjes
– 200g Kidney bonen (blik)
– Verstegen Wraps 1240 g doos (Artikelnr. 475002)
– Verstegen Gekruide Tomatensaus 2.7 L (Artikelnr. 456803)
– Verstegen decoratiemix Cairo 1500 g kuipje (Artikelnr. 185302)
– 80g Verstegen World Grill Smokey BBQ 2,5 LT can (Artikelnr. 378102)