Speenvarken racks

Serveer bij het ribstuk van speenvarken een roerbakschotel van krieltjes, broccoli, tijm en knoflook.Varieer met groente en voeg ook eens een gerookt spekblokje toe.

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de speenvarken racks schoon en wrijf in met het Braadaromapoeder.
2. Marineer de Speenvarken racks met World Grill Honey Mustard.
3. Snijd de winterpeen en courgette in brunoise, meng met de gesnipperde rode ui en champignon partjes.
4. Verdeel de speenvarken racks over de aluminium bakjes, garneer met de gesneden groente en een takje tijm.
5. Was de peterselie, hak de peterselie grof en bestrooi de bovenzijde van de speenvarken racks ermee.
6. Doe de aluminium bakjes in een braadzak en sluit deze met de sluit strips.
7. Prik enkele gaatjes in de braadzak, verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en gaar de speenvarken racks tot een kern temperatuur van 67 graden Celsius.

Ingrediënten

– 1kg Speenvarken Racks
– 50g Rode ui (fijn gesnipperd)
– 100g Courgette (groen)
– 100g Winterpeen
– 100g Champignons (partjes)
– 2piece Verse tijm
– 10g Peterselie (krul)
– 2piece Aluminium bakje
– 2piece Braadzak
– 20g Verstegen braadaromapoeder zonder MSG 1750 g kuipje (Artikelnr. 834001)
– 80g Verstegen World Grill Honey mustard 2,5 LT can (Artikelnr. 449802)