Spek & Nacho Cheese braadstuk

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng het rundergehakt met de Cajun Blend, Binding Vero Pure en het ijswater.
2. Plaats het gehakt in een vacuüm-zak en trek vacuüm, zodat er een egale gehakt plak ontstaat van ongeveer 2 cm. dik. Snijd de vacuüm-zak open en laat het gehakt op de vacuüm-zak liggen zodat je het plastic kan gebruiken voor het dichtrollen van de gehakt rollade.
3. Haal de Sliceable Nacho Cheese sauce uit de verpakking en plaats deze op het gehakt en rol dit strak op met behulp van de vacuüm-zak.
4. Vouw de zijkanten dicht, en omwikkel het geheel in met plakken ontbijtspek.
5. Zet met behulp van rollade touw het spek vast en decoreer af in de toonbank.

Ingrediënten

– 1000g Rundergehakt
– 400g Ontbijtspek (plakken)
– 1 Verstegen Sliceable Nacho Cheese sauce 6 x 250 ml doos – (Artikelnr. 1139701)
– 1 rollade touw
– 30g Verstegen Cajun Blend 1500 g kuipje (Artikelnr. 412002)
– 30g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 50g Ijswater