Spicy flammkuchen

Een tarte flambée oftewel flammkuchen is een gerecht uit Elzas, de Palts en Baden. Het is een bodem van dun brooddeeg, wat je zelf kunt beleggen met bijvoorbeeld crème fraiche, lente ui, kaas en natuurlijk de Jalapeño en Habenero Brunchworst.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Gebruik de vulling van de Verstegen Jalepeño & Habanero Brunchworst (receptnr. 11004633).
  2. Vermeng de Verstegen World Grill Ginger, lemon & chili met de crème fraîche.
  3. Beleg de bodems met het crème fraîche mengsel.
  4. Strooi de Jalapeño & Habanero vulling over de met crème fraîche belegde bodems uit.
  5. Beleg tot slot met de julienne lente ui en oude kaas schilfers.

Bereidingsadvies
Bak de Spicy flammkuchen in een voorverwarmde oven van 270 °C in circa 6-7 minuten gaar.

Serveertip
Serveer bij de Spicy flammkuchen ook eens een frisse witte koolsalade.

Ingrediënten

– 40 g Verstegen World Grill Ginger, lemon & chili 488102
– 200 g crème fraîche
– 10 stuks flammkuchenbodem k&k
– 50 g lente ui (julliene)
– 250 g Jalapeño & Habanero Brunchworst
-100 g kaas