Go Dutch Stamppot! Het klassieke concept, geïnspireerd met wereldse smaakvariaties.
1. Breng de aardappelpuree op smaak met de Stamppot kruiden.
2. Schil de winterpeen, oerwortels en pastinaak en snijd in blokjes.
3. Maak de sjalot schoon en snijd in halve ringen.
4. Fruit de sjalot aan, voeg de winterpeen en water toe, stoof beetgaar.
5. Kook de oerwortels en pastinaak per kleur beetgaar van licht naar donker. (hierdoor krijg je een kleurrijke stamppot i.p.v. één fletse kleur).
6. Meng alle groenten door de aardappelpuree.
7. Garneer af met de Decoratiemix France.
– 15 g Stamppot kruiden fijn met zout (artnr 618383)
– 1 kg aardappelpuree
– 150 g oerwortel geel
– 150 g oerwortel paars
– 150 g winterpeen
– 150 g pastinaak
– 400 g sjalot
– 100 g water
– Decoratiemix France grof zonder zout (artnr 1190301)