Steak the bone - Verstegen Professional
  • Space
Space

Steak the bone

Mexico is onderdeel van Latijns-Amerika en de Mexicaanse keuken komt daarom ook terug in de Verstegen BBQ-inspiratie van dit jaar. De Steak the Bone is gemarineerd met de World Grill - Mexican Madness die je direct in Mexicaanse sferen brengt. De Connoisseur Chunky Garlic sauce past hier heel goed bij.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Snijd uit de zwoerdzijde van de varkensrib gelijkmatige driehoekspunten.

  2. Hak de karbonades af op het gewenste gewicht.

  3. Smeer de karbonades in met de World Grill - Mexican Madness, smeer de vetrand niet in.

  4. Bak de Steak the Bone circa 3-6 minuten per kant.


Saus-combinatietip: Connoisseur Chunky Garlic sauce

Ingrediënten

- Varkensrib m/b m/z
- World Grill - Mexican Madness