Taco's gevuld met lamscurry

Gevulde taco's met guacemole van verse ingrediënten en een heerlijke lamscurry met de Kumar's Curry Paste for Tikka Masala. Geserveerd op een Mexicaanse wrap met een druppel zure room en fijngesneden rode ui ter garnering.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd het lamsvlees in kleine blokjes en kook samen met Kumar’s Curry Paste for Tikka Masala en een beetje water totdat het zacht is.
  2. Maak guacemole van de verse ingrediënten.
  3. Verhit de taco’s in een droge pan.
  4. Serveer de taco, bijvoorbeeld op een taco-houder. Plaats de guacemole in het midden met daarop de lamscurry en garneer met fijngesneden rode ui.

Ingrediënten

– 400 g lamsbout
– 150 g Kumar’s Curry Paste for Tikka Masala
– 1 rijpe avocado
– 1/2 sap van limoen
– 1/2 tomaat
– 4 Mexicaanse wraps (taco’s)
– zure room, ter ganering
– 1/2 fijngesneden rode ui, ter garnering