Tandoori Ovenschaaltje met Tilapia

Serveer met Pilav rijst.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de spitskool in julienne en meng met de paprika, rode ui en wortel julienne. Verdeel de groenten over de bodem van het alu ovenschaaltje.
2. Marineer de Tilapia filet met World Grill – Indian Tandoori en leg deze op de groenten.
3. Snijd de bos ui in schuine ringen en de limoen in partjes en garneer de ovenschaal hiermee.

Ingrediënten

– 1 Tilapia filet
– 50g Spitskool
– 50g Paprika rood (grof gesneden)
– 30g Gesneden rode ui
– 50g Wortel (julienne gesneden)
– 20g Lente-ui / Bosui
– 1 Limoen
– Alu ovenschaaltje
– 15g Verstegen World Grill Indian tandoori 2,5 l can – Verstegen Pure (Artikelnr. 1112102)