Serveer met tomatensalsa, guacamole, crème fraîche en verse koriander.
1. Steek de wraps uit op het gewenste formaat.
2. Snijd de tomaten in blokjes en pluk de oesterzwammen.
3. Bak de oesterzwammen, rode ui, paprika 5 minuten, voeg de tomatenblokjes, mais en kidneybonen toe en bak deze een paar minuten mee.
4. Breng het geheel op smaak met de Tex Mex kruiden.
5. Snijd de avocado in reepjes en verwarm de taco’s
6. Vul de taco’s met ijsbergsla, de gebakken groenten, garneer met tomatensalsa, guacamole, crème fraîche en geraspte cheddar.
– 250 g oesterzwammen
– 100 g rode ui (gesneden)
– 150 g paprika blokjes (gemengd)
– 2 tomaat
– 100 g mais (blik)
– 150 g kidneybonen (blik)
– 10 wraps
– 1 avocado
– 100 g ijsbergsla (gesneden)
– 20 ml zonnebloemolie
– 100 g cheddar geraspt
– 10 g World Spice Blend – Tex Mex kruiden fijn met zout (artnr 297183)