Thaise Groene Curry Soep

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Kook de bouillon met de Kumar’s Green Curry paste, Chili gemalen en de kokosmelk.
2. Gaar de gamba’s, beukzwam en de taugé kort mee in de currysoep.
3. Snijd de bosui in ringen en pluk de koriander blaadjes.
4. Verdeel het garnituur over de kommen en schenk de soep erover. Maak af met limoenrasp, bosui ringen en korianderblaadjes.

Ingrediënten

– 600ml Bouillon (vis)
– 300ml kokosmelk
– 100g Beukenzwam
– 100g Taugé
– 15 Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– Koriander
– 1g Verstegen chili gemalen 260 g pot (Artikelnr. 066581)
– 100g Kumar’s Specerijenpasta Green Curry 500 g Pot (Artikelnr. 1088426)
– 1 Limoen
– 2 Lente-ui / Bosui