Thaise Mosselen met Kumar's Red Curry

Lekker met frites en Verstegen Yoghurt Knoflook Saus (Artikelnr. 116902)

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Spoel de mosselen, gooi de kapotte schelpen weg.
2. Snijd de sereh en gember in plakjes.
3. Fruit de sereh en gember aan in de olie, voeg de mosselgroente toe en bak kort mee.
4. Voeg de mosselen, Kumar’s Red Curry paste en kokosmelk toe.
5. Meng alles door elkaar en laat de mosselen zachtjes garen tot alle schelpen open staan.

Ingrediënten

– 850g Mosselen
– 100g mosselgroenten
– 1 Sereh stengel
– 10g Gember
– 50ml Kokosmelk
– 50g Kumar’s Specerijenpasta Red Curry 500 g Pot (Artikelnr. 1088526)
– 20ml Zonnebloemolie