Tom kha kai

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Kook de bouillon met de Curry Sauce Green Curry en 100 ml van de kokosmelk.
2. Kook 200 ml kokosmelk op met de gemalen chili, plaats in een kidde en begas met 2 patronen.
3. Gaar de gamba’s, beukzwam en de taugé kort mee in de currysoep.
4. Snijd de bosui in ringen en pluk de koriander blaadjes.
5. Verdeel het garnituur over de kommen en schenk de soep erover. Spuit er wat kokosschuim op en maak af met limoenrasp, bosui ringen en korianderblaadjes.

Ingrediënten

– 600ml Bouillon (vis)
– 300ml kokosmelk
– 150ml Kumar’s Curry Sauce Green Curry (Artikelnr. 1025626)
– 100g Beukenzwam
– 100g Taugé
– 15 Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– Koriander
– 1g Verstegen chili gemalen 260 g pot (Artikelnr. 066581)
– 1 Limoen
– 2 Lente-ui / Bosui
– 2 Slagroom patronen