Ui/spek ovenburger

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Pel de uien en snijd de onder – en bovenkant vlak af en halveer. Verwijder de binnenkant, kruid de halve uien met Kruidenmix Peru.
2. Plaats 4 plakjes spek kruislings op elkaar, plaats hier de halve ui op en vouw dicht.
3. Snijd de paprika, courgette, de binnenkant van de uien en de Sliceable Blue Stilton sauce in blokjes en verdeel over de uien.
4. Decoreer af met de lente ui.

Ingrediënten

– 5 Uien
– 40 Ontbijtspek (plakken)
– 20g Verstegen Peru Kruidenmix 650 g (Artikelnr. 589574)
– 100g Paprika blokjes (gemengd)
– 100g Courgette (groen)
– 10g Lente-ui / Bosui
– 250g Sliceable Blue Stilton sauce 6 x 250 ml Doos – (Artikelnr. 1139901)