Varkenshaas in Bourgondische Saus

Voeg voor een smaak variatie eens 100 gram uitgebakken magere spekjes toe.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de varkens kophaas in gelijkmatige blokjes of plakken.
2. Meng de Specerijenmix voor Varkensvlees (met zout) met de Binding DS en kruid de gesneden kophaas hiermee.
3. Halveer de haricots verts. Snijd de achterkant van de groene asperges en halveer deze ook.
4. Meng het gekruide vlees met de groenten en de saus.
5. Doe alles in de vacuumkookzak en vacumeer.
6. Gaar in de steamer op 78 graden Celsius gedurende 1,5 uur.
7. Verwarm de Varkenshaas in Bourgondische Saus in de vacuumkookzak in een pan kokend water.

Ingrediënten

– 1kg Kophaas
– 100g Paprika blokjes (gemengd)
– 100g ui (stukken 2×2 cm)
– 100g Groene asperge
– 100g Champignons (partjes)
– 1l Verstegen Saus Bourgondische 2700 ML emmer (Artikelnr. 116802)
– 25g Specerijenmix voor Varkensvlees (met zout) 950 g (Artikelnr. 058774)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1 Vacuumkookzak
– 100g Haricots verts