Varkenshaas olivio

Lekker met in de schil gebakken aardappel wedges en beetgaar gekookte broccoli.

  • Aantal Personen: 20
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng de Bruschettamix Olivio met het water en laat dit 2 minuten rusten.
2. Maak een diepe snede aan de dikke kant in de lengte van de varkenshaas zonder hem door te snijden.
3. Vul de varkenshaas met de aangemaakte Bruschettamix Olivio met behulp van een spuitzak.
4. Bestrooi de gevulde varkenshazen met de Droogmarinade Bouquet.
5. Schep per aluminium bakje 100 ml Verstegen Paddestoelensaus en leg hier een gevulde varkenshaas op.

Ingrediënten

– 20 Varkenshaas
– 250ml Water
– 250g Verstegen Bruschettamix olivio 500 g pot (Artikelnr. 201805)
– 2l Verstegen Paddestoelensaus 2700 g emmer (Artikelnr. 399701)
– 100g Verstegen droogmarinade bouquet 1750 g kuipje (Artikelnr. 415101)
– 20 Aluminium bakje
– 1 Spuitzak