Varkenshaasjes bouquet

Het bouquet is de smaakmaker van je bouillon. Zo’n smaakpalet bestaat vaak uit, wortel, prei, knolselderij, ui, selderij en kruiden en specerijen. Met de Verstegen Droogmarinade Bouquet heb je in een handomdraai enorm veel smaak aan de varkenshaasjes.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Controleer de procureur op incourante delen.
  2. Portioneer de procureurs in stukken van 250 gram.
  3. Snijd deze stukken open tot een grote plak.
  4. Bestrooi de binnenzijde met Verstegen Bruschettamix Rosso (215204).
  5. Snijd de steeltjes van de basilicum.
  6. Leg de basilicum samen met de zongedroogde tomaatjes op de binnenzijde van de procureurs.
  7. Rol stevig op als rollades en bind vast met Katoenkoord rood/wit (383601).
  8. Rol de buitenzijden van de rollades door de Verstegen Droogmarinade Bouquet (415101).

Bereidingsadvies
Bereid de Varkensbraadstukjes Bouquet in een voorverwarmde oven op 160 °C of een barbecue gedurende 40 à 45 minuten.

Serveertip
De Varkensbraadstukjes Bouquet zijn heerlijk met aardappeltimbaaltjes en vers geroerbakte groenten

Ingrediënten

– 1 kg procureur (zonder been)
– zongedroogde tomaatjes (op olie), naar smaak
– 30 g basilicum (vers)
– 15 g Verstegen Bruschettamix Rosso 215204
– 25 g Verstegen Droogmarinade Bouquet 415101
– katoenkoord rood/wit 383601