Mexico is onderdeel van Latijns-Amerika en de Mexicaanse keuken komt daarom ook terug in de Verstegen BBQ-inspiratie van dit jaar. Voor deze vegetarische 'champignon-driehoek is de heerlijke Mix voor Hamburger gebruikt. De Kruidenmix Texas brengt je vervolgens in Latijns-Amerikaanse sferen.
1. Snijd de champignons klein tot de gewenste grootte en structuur.
2. Meng de Vega Bindingmix met de Hamburger mix 30, de zonnebloemolie en de verkleinde champignons tot een homogene massa.
3. Vorm burgers van circa 90 gram en vorm ze in een driehoekige hamburger stans. Druk plakjes champignon in de burger en stans deze na.
4. Dip de randjes van de burger in de Steakmix Texas kruiden.
5. Laat de burger 3 uur opstijven alvorens verkoop.
6. Bak de Vega Mushroom Triangle op gematigd vuur in circa 4 minuten gaar.
– 25 g Hamburger mix 30 fijn met zout pure (artnr 897002)
– 350 g Vega Bindingmix
– 500 g champignons (blik, uitgelekt)
– 150 g zonnebloemolie
– Steakmix Texas kruiden grof met zout pure (artnr 606202)