Vega mushroom triangle

Mexico is onderdeel van Latijns-Amerika en de Mexicaanse keuken komt daarom ook terug in de Verstegen BBQ-inspiratie van dit jaar. Voor deze vegetarische 'champignon-driehoek is de heerlijke Mix voor Hamburger gebruikt. De Kruidenmix Texas brengt je vervolgens in Latijns-Amerikaanse sferen. De Connoisseur American Grill en Burger sauce maakt het gerecht af.

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons klein tot de gewenste grootte en structuur.
  2. Meng de Vega Bindingmix met de Mix voor Hamburger 30, de zonnebloemolie en de verkleinde champignons tot een homogene massa.
  3. Vorm burgers van circa 90 gram en vorm ze in een driehoekige hamburger stans. Druk plakjes champignon in de burger en stans deze na.
  4. Dip de randjes van de burger in de Kruidenmix Texas.
  5. Laat de burger 3 uur opstijven alvorens verkoop.
  6. Bak de Vega Mushroom Triangle op gematigd vuur in circa 4 minuten gaar.

Saus-combinatietip: Connoisseur American grill & burger sauce

Ingrediënten

– 25 g Mix voor Hamburger 30
– 350 g Vega Bindingmix
– 500 g champignons (blik, uitgelekt)
– 150 g zonnebloemolie
– Kruidenmix texas