Vis vinken

  • Aantal Personen: 2
  • Categorie├źn: Vis

Bereidingswijze

1. Maal de kabeljauw en zalm in de keukenmachine fijn.
2. Meng de farce met de Binding Vero, Romea en Kruidenmix voor Vis.
3. Vorm hier rolletjes mee van 90 gram en omwikkel deze met rauwe ham.
4. Verdeel de vis vinken in een aluminium oven schaaltje.
5. Gaar de vis vinken in een voorverwarmde oven van 170 graden Celsius gedurende 15 minuten.
6. Garneer af met gedroogde tomaat, mozzarella en basilicum.

Ingredi├źnten

– 250g Kabeljauw (filet)
– 60g Zalmfilet
– 65g Zongedroogde tomaat
– 40g Mozzarella
– 5g Basilicum
– 4 Rauwe ham (plakjes)
– 12g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 0.6g Verstegen Romea 1125 g (Artikelnr. 360874)
– 6g Verstegen kruidenmix voor vis met zout 925 g pot (Artikelnr. 059274)
– 1 Aluminium bakje