Warme winterstoof

Serveer de Warme Winterstoof met rijst en gekruide haricots verts.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de riblappen in dobbelstenen.
2. Kruid de dobbelstenen met de Specerijenmix voor Rundvlees, Sous videmix Bruin en de Binding DS.
3. Meng de Grand Veneursaus met de Wildpepersaus Gourmet en meng het vlees hier grondig door.
4. Verdeel het mengsel over de 2 vacuümzakken en verdeel de kaneel, anijs en laurier over de 2 zakken.
5. Vacumeer en gaar in de röner op 85 graden voor 8 uur.
6. Verwarm de Warme Winterstoof gedurende 8 minuten op 600 watt in de magnetron. Of verwarm de stoof in een pan op laag vuur.

Ingrediënten

– 1kg Runder riblappen
– 10g Verstegen Specerijenmix voor Rundvlees met Zout 875 g bus (Artikelnr. 056774)
– 10g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 15g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 2 Verstegen Pure Kaneel heel 150 g pot (Artikelnr. 077274)
– 4 Verstegen Pure Laurierblad heel 35 g pot (Artikelnr. 083674)
– 2 Verstegen Pure Steranijs 95 g Jar (Artikelnr. 809581)
– 350g Verstegen Grand Veneur Saus 2700 g (Artikelnr. 450402)
– 250g Verstegen wildpepersaus gourmet 2500 g kan (Artikelnr. 130302)
– 2 Vacuumkookzak