Wild Stoofpot

Serveer de stoofpot met een puree van aardappels en pastinaak en gestoofde rode kool.

  • Aantal Personen: 18
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng het wildpoulet met de Wildkruiden, Knoflookstukjes en de Spicemix del Mondo Kaapse Kruiden.
2. Bak het vlees aan in de zonnebloemolie, voeg de venkel toe en bak kort mee.
3. Voeg de zilveruien, water en Bourgondische saus toe.
4. Laat de wild stoofpot 1,5-2 uur stoven tot het poulet mooi gaar is.

Ingrediënten

– 3kg Poulet (wild)
– 1200g Venkel (ringen)
– 1200g Kastanje (blik)
– 600g Zilveruitjes (pot)
– 150g Zonnebloemolie
– 600ml Water
– 60g Verstegen Kruidenmix voor Wild 750 g pot mz (Artikelnr. 059574)
– 10g Verstegen Knoflookstukjes Gevriesdroogd 200 g pot (Artikelnr: 738874)
– 24g Verstegen Pure Spicemix del Mondo Kaapse Kruiden 270 g Jar (Artikelnr. 582581)
– 2700ml Verstegen Saus Bourgondische 2700 ML emmer (Artikelnr. 116802)