Zalm en papillotte

Bij een papillotte bereiding zijn de mogelijkheden eindeloos, zo kun je variëren met vis, groente, kruiden en specerijen. 

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de venkel en bosui in grove stukken, schil en halveer de mini wortels, snijd de citroen in plakken en was de cherry tomaatjes.
2. Doe de groente in de BBQ en oven cooking bag.
3. Maak een kruidenboter naar keuze en doe deze in de BBQ en oven cooking bag.
4. Marineer de zalmfilet met de World Grill – Piri Piri en leg de gemarineerde zalmfilet op de groente in de BBQ en oven cooking bag en vouw deze dicht.
5. Gaar de zalm en papillotte op de BBQ of in de oven tot de gewenste garing.

Ingrediënten

– 160g Zalmfilet
– 1 Venkel
– 3 Mini wortels
– 5 Cherry tomaatjes
– 3 Lente-ui / Bosui
– 0.5 Citroen
– 50g Kruidenboters
– 1 Bbq en oven cooking bag
– 15g Verstegen World Grill – Piri Piri 2,5 LT (Artikelnr. 463102)