Sous-vide: een klassieke kooktechniek
Sous-vide is een klassieke kooktechniek die steeds populairder wordt. En terecht. De techniek om onder vacuüm bij lage temperaturen te garen heeft een groot aantal voordelen. Zo zijn producten langer houdbaar, blijven vitamines, mineralen en smaak beter behouden en wordt de smaak zelfs intenser. En, ook niet onbelangrijk, het zorgt voor een hoger rendement.

Ready-to-heat maaltijden
Daarom hebben we sous-vide gebruikt voor een inspirerend en nieuw concept: Ready-to-heat maaltijden. Hiervoor passen we sous-vide techniek toe, in combinatie met het standaard sauzenassortiment en de Binding ds. De Binding ds zorgt er daarbij voor dat het vrijgekomen vocht wordt gebonden. Ideaal dus!

Efficiënt en eenvoudig
In dit concept kunnen de sauzen gelijktijdig met het vlees en de groenten worden toegevoegd aan de vacuümkookzak. Zo kun je als versspecialist efficiënt en eenvoudig zeer heerlijke maaltijden maken voor klanten die van kwaliteit en gemak houden. Zij hoeven de maaltijden alleen even te verhitten in een pan en ze zijn klaar om te serveren.

Product in the spotlight: sauzenassortiment
Laat je ook inspireren door onze vier ready-to-use sauzenlijnen: Classic sauzen, bekende, populaire sauzen met de kwaliteit van Verstegen. Guilt Free sauzen, heerlijke sauzen, vrij van toegevoegde suikers, voor een verantwoorde keuze. Connoisseur sauzen, voor fijnproevers, met de smaak van uiterste precisie. En Kumar’s, Stir-fry & Curry sauces voor de authentieke smaak van Azië.
