Sous-vide: een klassieke kooktechniek

Sous-vide is een klassieke kooktechniek die steeds populairder wordt. En terecht. De techniek om onder vacuüm bij lage temperaturen te garen  heeft een groot aantal voordelen. Zo zijn producten langer houdbaar, blijven vitamines, mineralen en smaak beter behouden en wordt de smaak zelfs intenser. En, ook niet onbelangrijk, het zorgt voor een hoger rendement.

Image-block

Ready-to-heat maaltijden

Daarom hebben we sous-vide gebruikt voor een inspirerend en nieuw concept: Ready-to-heat maaltijden. Hiervoor passen we sous-vide techniek toe, in combinatie met het standaard sauzenassortiment en de Binding ds. De Binding ds zorgt er daarbij voor dat het vrijgekomen vocht wordt gebonden. Ideaal dus!

Image-block

Efficiënt en eenvoudig

In dit concept kunnen de sauzen gelijktijdig met het vlees en de groenten worden toegevoegd aan de vacuümkookzak. Zo kun je als versspecialist efficiënt en eenvoudig zeer heerlijke maaltijden maken voor klanten die van kwaliteit en gemak houden. Zij hoeven de maaltijden alleen even te verhitten in een pan en ze zijn klaar om te serveren.

Image-block

Product in the spotlight: sauzenassortiment

Laat je ook inspireren door onze vier ready-to-use sauzenlijnen: Classic sauzen, bekende, populaire sauzen met de kwaliteit van Verstegen. Guilt Free sauzen, heerlijke sauzen, vrij van toegevoegde suikers, voor een verantwoorde keuze. Connoisseur sauzen, voor fijnproevers, met de smaak van uiterste precisie. En Kumar’s, Stir-fry & Curry sauces voor de authentieke smaak van Azië.

Image-block