De lekkerste rijkgevulde maaltijdcomponenten

Verstegen introduceert Loaded Toppings: mooie kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. Speciaal samengesteld als snelle smaakmakers om je ambachtelijke versproducten en gerechten nóg lekkerder te maken. De Loaded Toppings, onder andere voorzien van de heerlijkste grove stukken groenten en de beste kruiden en specerijen, zijn nu verkrijgbaar in vier wereldse smaken: ItalianMexicanKorean en Indian Coconut Curry.

Image-block

Toepassing

✔️ De lekkerste Loaded maaltijden
✔️ Kant-en-klaar gemak
✔️ Consistent, van ambachtelijke kwaliteit
✔️ Zonder toegevoegde suikers

Met Loaded Toppings kan iedere versspecialist op een eenvoudige manier een eigen draai geven aan vlees óf vega en maaltijden. De toppings zijn volledig op smaak en gemakkelijk te verwerken in verschillende recepturen. Van loaded ovenschotels, kant-en-klaarmaaltijden en broodjes in de toonbank, tot toppings of vullingen voor gegaarde barbecue-en grill producten.

Image-block

Vegan Logo

De Loaded Toppings zijn volledig vegan en daarmee breed inzetbaar voor toepassingen zonder én met vlees. Producten met ons Vegan logo zijn volledig veganistisch, oftewel: vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong. Dit betekent dat zowel bij het maken van het product, als in de bijbehorende grondstoffen, geen dieren of ingrediënten van dierlijke oorsprong gebruikt zijn.

Lees Meer