Inspiratie

11-3-2025
“Het aanbod verbreedt, maar vlees speelt nog altijd de hoofdrol in onze zaak”

5-3-2025
Slager Luc & chef-kok Dennis verbinden het vlees en de gastronomie

21-1-2025
Koken is kiezen: Twee vakidioten in gesprek over smaak

3-9-2024
Verstegen vernieuwt professionele productassortiment

14-6-2024
Verstegen behaalt B Corp certificering

4-6-2024
Michel Driessen draagt dagelijkse leiding over als CEO Verstegen

25-9-2023
Het verhaal achter nootmuskaat: een volledig transparante keten

28-8-2023
Gemak in het vleesschap: ontdek de mogelijkheden van Vlug Klaar, Panklaar en Oven klaar producten

18-4-2023
Verstegen zet zich in voor Net-Zero klimaatdoelstellingen

14-4-2023
Het aanbieden van maaltijden biedt mooie kansen voor versspecialisten

4-4-2023
Verstegen en BI-JOVIRA starten pilot met groene kruiden in Nederland

27-1-2023
Verstegen wint de EZK Energy Award 2022

19-12-2022
Eerste bomen van het voedselbos Hofstede Lust & Last geplant

15-12-2022
Verstegen in Trouw: "Biodiversiteit is onderdeel van de kruidenmix"

13-12-2022
Verstegen genomineerd voor de EZK Energy Award 2022

7-11-2022
6x De voordelen van marineren

3-10-2022
Verstegen brengt gemak, kwaliteit en ambacht samen op Slavakto

28-9-2022