Authentieke vijzelkeuken

Kumar’s oorsprong ligt in de Vijzelkeuken-regio van Azië, een gebied dat zich uitstrekt van India tot aan Indonesië. Ieder land in deze regio kent zijn eigen vijzeltraditie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Image-block

Ieder land zijn eigen vijzeltraditie

Bij Kumar’s worden alle ingrediënten volgens authentieke receptuur eerst gevijzeld, dan gebakken of geroosterd, gepureerd en uiteindelijk verwerkt tot een pasta, bumbu, saus, dressing, marinade, sambal of chutney. Precies zoals ze dat in Azië al generaties lang doen. Door deze traditionele bereidingstechniek op productieniveau toe te passen, zijn de Kumar’s producten uniek en onderscheidend.

Image-block

Het negen-schalen-principe

Kumar’s grondlegger, Suresh Kumar, en zijn voorouders maken al meer dan 2000 jaar curries en bumbu’s. Dat doen ze op basis van het ‘negen-schalen-principe’.

Dit houdt in dat alle producten worden gemaakt met verse ingrediënten uit negen verschillende schalen. De ingrediënten kunnen per product verschillen, maar elke schaal moet vertegenwoordigd zijn. Zo bevat ieder product zowel hele als gemalen specerijen, verse kruiden, noten en zaden, en zowel een zoet, zuur, ziltig, wit-romig en olie-element.

Image-block

Verrijk de westerse keuken met de traditionele smaken van de vijzelkeuken. Maak er bijvoorbeeld bijzondere soepen en dressings mee.

Ervaar de pure vijzelkeuken

Wil jij als foodprofessional eenvoudig de heerlijkste Aziatische gerechten kunnen maken? De bumbu’s en currypasta’s van Kumar’s zijn het ideale uitgangspunt voor traditionele Aziatische maaltijden. Gemaakt met verse ingrediënten en zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bekijk alle varianten
Image-block