Kumar's

curries & bumbu's

Specialist van de Aziatische vijzelkeuken

Specerijen zoals sereh, chili, rode pepers, tamarinde, laos, koriander, koenjit en salamblad worden door de vijzel samengebracht tot pure en rijke smaken. Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn.

Image-block

Authentieke vijzelkeuken

Bij Kumar’s worden alle ingrediënten volgens authentieke receptuur eerst gevijzeld, dan gebakken of geroosterd, gepureerd en uiteindelijk verwerkt tot een pasta, bumbu, saus, dressing, marinade, sambal of chutney. Precies zoals ze dat in Azië al generaties lang doen.

Lees meer
Image-block

De oorsprong van Kumar's

In 2010 startte de samenwerking tussen Suresh Kumar en Verstegen Spices & Sauces. “Deze samenwerking maakte het mogelijk om mijn idee van de authentieke Vijzelkeuken in de praktijk te brengen. Want de Verstegen-Company is sinds 1886 gespecialiseerd in de import van specerijen en kan de hoge kwaliteit en de versheid van de ingrediënten die ik voor mijn producten nodig heb, garanderen.”

Lees meer
Image-block

Suresh Kumar over Kumar's

Kumar’s bestaat uit een mooi assortiment gebruiksklare curries en bumbu’s voor foodprofessionals. In deze video vertelt Suresh je meer.

Het assortiment

Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en maken we geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn. Ontdek onze producten!

Bekijk assortiment
Image-block

Curries en bumbu’s

Een Kumar’s Curry paste (of Indonesische bumbu) is een samenstelling van verse ingrediënten, die volgens de traditionele vijzelkeuken-techniek worden gevijzeld tot een pasta. De Kumar’s Curry paste en bumbu’s zijn allemaal kant-en-klaar en zowel warm als koud te verwerken. De mise-en-place wordt daardoor stukken korter en dat zorgt voor een enorme tijdwinst.

De producten zijn breed inzetbaar, doordat ze aansluiten op het gehele menu. Denk hierbij aan het verfijnen van Europese gerechten met een authentieke Aziatische twist maar natuurlijk ook om traditionele (Aziatische) stoofgerechten mee te bereiden. U kunt er alle kanten mee op. Van soepen tot salades, van vis en vleesgerechten tot vegetarische gerechten.

Image-block

Lees meer over alle producten

Kumar's Curry Paste for Green Curry is voor de liefhebbers van pittig eten. De unieke blend van specerijen zoals chili, sereh, gember en koriander, geeft deze currypasta een intense smaak aan je gerechten.

Kumar's Curry Paste for Green Curry

Ontdek de heerlijke smaak van Kumar's Bumbu Paste for Ayam Kecap, een currypasta die perfect is voor het bereiden van bijvoorbeeld een roerbakschotel met kip.

Kumar's Bumbu Paste for Ayam Kecap

Deze specerijenpasta is gemaakt volgens het negen-schalen-principe, waarbij verse ingrediënten uit negen verschillende schalen worden gebruikt.

Kumar's Curry Paste for Butter Chicken

Kumar's Curry Paste for Red Curry is de ideale basis voor het bereiden van een heerlijke Thaise rode curry. Met deze currypasta voeg je eenvoudig en snel een intense smaak toe aan je gerechten.

Kumar's Curry Paste for Red Curry

Kumar's Bumbu Paste for Rendang is een must-have voor liefhebbers van de Indonesische keuken. De Bumbu is gemaakt met verse ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kumar's Bumbu Paste for Rendang

Kumar's Curry Paste for Tandoori is er een voor de liefhebbers van de Indiase keuken. Deze pasta combineert specerijen zoals komijn, koriander, gember en knoflook, waardoor je gerechten worden verrijkt met de authentieke Tandoori-oven smaak.

Kumar's Curry Paste for Tandoori

Ontdek het gemak en de heerlijke smaak van Kumar’s Curry Paste for Tikka Masala. Je hoeft niet urenlang te koken in de keuken om een authentieke Tikka masala te maken.

Kumar's Curry Paste for Tikka Masala

Salade met garnalen en Tandoori

Heerlijk, deze salade! Ook erg lekker met kipfilet of pulled chicken.

Bekijk recept