Maak jouw producten onweerstaanbaar krokant met de nieuwe Crispy Breadings

Met de nieuwe, knapperige Crispy Breadings van Verstegen transformeer je in een handomdraai een mooi recept tot een verrassende schnitzel, veka of maaltijd. De grove flakes met de hartige, trendy smaken Cheese and OnionAsian en Spicy Tomato zijn heerlijk om een traditionele schnitzel een twist te geven. Of gebruik over (vegetarische) maaltijden die een beetje structuur kunnen gebruiken zoals pasta’s of stamppotten. Daarnaast is het perfect als smaakvolle en superknapperige paneer voor een bijzondere Veka met vlees of vis.

Image-block

“De nieuwe Crispy Breadings smaken niet alleen fantastisch, ze maken ook de presentatie van de producten in jouw toonbank onweerstaanbaar en onderscheidend.”

Trendy smaken: Cheese and Onion, Asian en Spicy Tomato

De nieuwe Crispy Breadings smaken niet alleen fantastisch, ze maken ook de presentatie van de producten in jouw toonbank onweerstaanbaar en onderscheidend. Bovendien zijn de Crispy Breadings heel flexibel om mee te werken voor zowel de versspecialist als thuis door je klanten: je kunt ze bakken én ze zijn geschikt voor de airfryer en oven.

Image-block

De voordelen van Crispy Breadings

✔️ Eye-catcher in de toonbank
✔️ Hartige, trendy smaken
✔️ Geeft meer smaak beleving door het crispy effect
✔️ Veelzijdig toepasbaar (garneren en paneren). Maaltijden, schnitzels en Veka’s
✔️ Grove flakestructuur

Image-block