Iedereen lekker en verantwoord laten genieten? Peanuts.

Er worden steeds bewustere keuzes gemaakt als het gaat om eten. Smaak gaat daarbij hand in hand met ‘verantwoord genieten’. Als foodprofessional wil je steeds op dit soort ontwikkelingen kunnen inspelen en wij als Verstegen helpen je daar graag bij. Zo hebben we onze satésaus vernieuwd en verbeterd. Met onze vernieuwde receptuur zetten we de nieuwe standaard in de markt. De satésaus bevat namelijk 42% minder suiker, 33% minder zout en 25% minder vet ten opzichte van de oude receptuur. Ook is de satésaus nu volledig plantaardig en geschikt voor veganistische leefstijlen. Met de vernieuwde satésaus van Verstegen is het lekker en verantwoord laten genieten écht peanuts.

Image-block

Een bewuste keuze voor de lekkerste smaak

Bij Verstegen zijn we trots op de lekkere smaak van onze vernieuwde satésaus. De satésaus is heerlijk smeuïg, gemaakt van de beste gebrande pinda’s en specerijen en wordt door Verstegen op een duurzame manier geproduceerd: volledig CO2-neutraal. De vernieuwde receptuur bevat 42% minder suiker, 33% minder zout, 25% minder vet en is 100% plantaardig, dat zijn cijfers waarmee we de nieuwe standaard zetten. De saus is bovendien kant-en-klaar en dus in een handomdraai te bereiden. Onze vernieuwde satésaus biedt jou als foodprofessional de mogelijkheid om iedereen lekker en verantwoord te laten genieten. Van echte Bourgondiërs tot plantaardige eters.

Image-block

Maakt alle gerechten lekkerder

De vernieuwde satésaus is veelzijdig toepasbaar en ideaal voor de verdere verwerkingen in of bij gerechten. Denk aan saté, maar ook bijvoorbeeld bij frites, Oosterse maaltijden, een heerlijk stukje vlees van de BBQ of zelfs als smaakvolle verrijker bij vegetarische en zelfs veganistische gerechten. Met de vernieuwde receptuur zijn de toepassingsmogelijkheden nóg groter en lekkerder geworden.

Image-block

Formaten en verkrijgbaarheid

Onze vernieuwde satésaus is nu verkrijgbaar bij je grossier of in onze webshop. Hier kun je kiezen uit verschillende handige formaten zoals sticks, portiecups, bekers en emmers.

Dus iedereen lekker en verantwoord laten genieten? Peanuts. Met onze lekkerste satésaus.

Naar de webshop