BBQ seizoen: Maak het verschil op de grill

Het nieuwe BBQ seizoen staat weer voor de deur en consumenten zijn op zoek naar inspiratie. Naar bewerkingswijzen, ingrediënten, kwaliteit, vakkennis en puur vakmanschap. Daarvoor komen ze bij jou in de winkel. Verstegen helpt je graag om in te spelen op die vraag. Hoe? Met de beste barbecue producten en bijpassende recepten.

Een perfect team: Verstegen BBQ producten en jouw vakmanschap
Steeds meer consumenten ervaren dat een stukje vlees of vis pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. Door écht vakmanschap. Want dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschap delen in ons voortdurende streven naar de mooiste, échte smaken. Met de beste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen. We willen jou als versspecialist inspireren, maar vooral ook gemak brengen. Vanuit onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. En vanuit die gedachte ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die verrassen, zoals nieuwe barbecue concepten. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken. En hier horen natuurlijk onderscheidende producten bij.

BBQ toppers: Loaded Toppings
Nieuw in het assortiment van Verstegen zijn Loaded Toppings, kant-en-klare en rijkgevulde maaltijdcomponenten. Gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en de beste kruiden en specerijen – en zonder toegevoegde suikers. Het assortiment bestaat uit vier wereldse smaken: Italian, Mexican, Korean en Indian Coconut Curry.
Met behulp van onze Loaded Toppings kun jij als slager en versspecialist op een eenvoudige manier je eigen draai geven aan vlees en maaltijden. De toppings zijn al volledig op smaak en gemakkelijk te verwerken. Ze zorgen ervoor dat de producten in de toonbank een uitmuntende versuitstraling krijgen. Ze zijn perfect toe te passen bij BBQ gerechten, maar soms ook als vulling. Door de manier waarop je het gebruikt, krijgt elk product weer een andere beleving. Zo kun je spelen met smaak.

Diversiteit en gebruiksgemak met Sliceable Sauces
Ook in de spotlights dit BBQ seizoen staan onze zeven Sliceable Sauces. Deze snijdbare sauzen brengen je gemak en efficiëntie. Op eenvoudige wijze kun je producten opwaarderen wanneer het jou uitkomt en à la minute diversiteit in je toonbank aanbrengen. Ideaal als vulling in alle vers segmenten (vlees, vis, kip en groenten). Vanwege de vaste vorm zijn de snijdbare sauzen gemakkelijk te portioneren in plakjes of blokjes en worden ze pas bij verhitting vloeibaar. Ze zijn verpakt in praktische sticks van 250 ml.

Werelds marineren met Verstegen World Grills
Voor het marineren dit BBQ seizoen zijn onze World Grills uitermate geschikt. Dit zijn marinades bereid op basis van plantaardige oliën. Bij deze marinades gaan de intense smaak en eenvoud voor toepassingen hand in hand, ze zijn namelijk direct toepasbaar (zonder marineertijd). De marinade geeft een prachtige glans en intense smaak aan elk versproduct, waardoor je een breed scala van gerechten met vlees, gevogelte, vis en groenten een verrassend en nieuw accent kunt geven.

Inspiratie? Download gratis onze nieuwe BBQ brochure

Wil je weten hoe je bovenstaande producten kunt toepassen bij het vervaardigen van een machtig mooi versgerecht? We hebben een aantal recepten voor je verzameld voor nieuwe barbecue inspiratie dit seizoen. Deze brochure is gratis beschikbaar.

Download BBQ Brochure
Image-block