Kumar's

curries & bumbu's

Specialist van de Aziatische vijzelkeuken

Specerijen zoals sereh, chili, rode pepers, tamarinde, laos, koriander, koenjit en salamblad worden door de vijzel samengebracht tot pure en rijke smaken. Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn.

Image-block

Authentieke vijzelkeuken

Bij Kumar’s worden alle ingrediënten volgens authentieke receptuur eerst gevijzeld, dan gebakken of geroosterd, gepureerd en uiteindelijk verwerkt tot een pasta, bumbu, saus, dressing, marinade, sambal of chutney. Precies zoals ze dat in Azië al generaties lang doen.

Lees meer
Image-block

De oorsprong van Kumar's

In 2010 startte de samenwerking tussen Suresh Kumar en Verstegen Spices & Sauces. “Deze samenwerking maakte het mogelijk om mijn idee van de authentieke Vijzelkeuken in de praktijk te brengen. Want de Verstegen-Company is sinds 1886 gespecialiseerd in de import van specerijen en kan de hoge kwaliteit en de versheid van de ingrediënten die ik voor mijn producten nodig heb, garanderen.”

Lees meer
Image-block

Suresh Kumar over Kumar's

Kumar’s bestaat uit een mooi assortiment gebruiksklare curries en bumbu’s voor foodprofessionals. In deze video vertelt Suresh je meer.

Het assortiment

Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en maken we geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn. Bekijk het assortiment in jouw groothandel.

Image-block

Curries en bumbu’s

Een Kumar’s Curry paste (of Indonesische bumbu) is een samenstelling van verse ingrediënten, die volgens de traditionele vijzelkeuken-techniek worden gevijzeld tot een pasta. De Kumar’s Curry paste en bumbu’s zijn allemaal kant-en-klaar en zowel warm als koud te verwerken. De mise-en-place wordt daardoor stukken korter en dat zorgt voor een enorme tijdwinst.

De producten zijn breed inzetbaar, doordat ze aansluiten op het gehele menu. Denk hierbij aan het verfijnen van Europese gerechten met een authentieke Aziatische twist maar natuurlijk ook om traditionele (Aziatische) stoofgerechten mee te bereiden. U kunt er alle kanten mee op. Van soepen tot salades, van vis en vleesgerechten tot vegetarische gerechten.

Image-block

Salade met garnalen en Tandoori

Heerlijk, deze salade! Ook erg lekker met kipfilet of pulled chicken.

Bekijk recept