Maak het verschil op de grill

Het nieuwe BBQ seizoen staat weer voor de deur en consumenten zijn op zoek naar inspiratie. Naar bewerkingswijzeningrediëntenkwaliteitvakkennis en puur vakmanschap. Daarvoor komen ze bij jou in de winkel. Verstegen helpt je graag om in te spelen op die vraag. Hoe? Met de beste barbecue producten en bijpassende recepten.

Lees meer
Image-block

Een perfect team: Verstegen BBQ producten en jouw vakmanschap

Steeds meer consumenten ervaren dat een stukje vlees of vis pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. Door écht vakmanschap. Want dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschap delen in ons voortdurende streven naar de mooiste, échte smaken. Met de beste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen. We willen jou als versspecialist inspireren, maar vooral ook gemak brengen. Vanuit onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. En vanuit die gedachte ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die verrassen, zoals nieuwe barbecue concepten. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken. En hier horen natuurlijk onderscheidende producten bij.

Lees meer
Image-block

Inspiratie? Download gratis onze nieuwe BBQ brochure


Wil je weten hoe je onze producten kunt toepassen bij het vervaardigen van een machtig mooi versgerecht? We hebben een aantal recepten voor je verzameld voor nieuwe barbecue inspiratie dit seizoen. Deze brochure is gratis beschikbaar.

Download BBQ Brochure

Ambachtelijke BBQ-pakketten

We hebben ambachtelijke BBQ pakketten samengesteld die helemaal passen bij de vraag van vandaag. Ze inspireren, bieden gemak, stralen ambacht uit, sluiten aan bij ieders smaak en behoefte en zijn met zorg voor kwaliteit en smaak samengesteld.

Met de ambachtelijke BBQ pakketten maken we ook van dit BBQ seizoen een succes en biedt jij als  versspecialist jouw klanten de inspiratie die ze van jou verwachten. Voor het verschil op de grill.

Image-block