Maak het verschil op de grill - Verstegen Professional

Maak het verschil op de grill

Dit BBQ seizoen biedt Verstegen de versspecialist inspiratie voor 6 verschillende ambachtelijk BBQ-pakketten. Eten wordt namelijk steeds meer een beleving én we nemen er meer de tijd voor. Er worden steeds bewustere keuzes gemaakt als het gaat om eten. Daarom willen wij samen met de versspecialist de bewuste keuzes van de consument voeden. Ook in dit BBQ-seizoen, waarin we inspelen op alle behoeften en met ambachtelijke BBQ-pakketten inspireren.

Vlees is niet zomaar vlees

Steeds meer consumenten ervaren het verschil van de versspecialist. Dat vlees niet zomaar vlees is. Dat het pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. De bewerkingswijzen, de ingrediënten, de kwaliteit, de vakkennis en de aandacht. Zo wordt een stukje vlees een stukje vakmanschap. En dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschappen delen.

Onze liefde voor vlees en voor de mooiste smaken, maar ook onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. Vanuit die eigenschappen ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die inspireren, zoals dit BBQ-concept. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken.

Ambachtelijke BBQ-pakketten

Zo hebben we ambachtelijke BBQ pakketten samengesteld die helemaal passen bij de vraag van vandaag. Ze inspireren, bieden gemak, stralen ambacht uit, sluiten aan bij ieders smaak en behoefte en zijn met zorg voor kwaliteit en smaak samengesteld.

Met de ambachtelijke BBQ-pakketten maken we ook van dit BBQ-seizoen een succes en biedt de versspecialist zijn klanten de inspiratie die ze van hem verwachten. Voor het verschil op de grill.