Maak het verschil op de grill - Verstegen Professional

Maak het verschil op de grill

In dit nieuwe BBQ-seizoen zijn consumenten weer op zoek naar inspiratie. Naar nieuwe smaken en mogelijkheden. Daarvoor komen ze bij jou in de winkel. Logisch, BBQ-producten worden pas écht bijzonder door de hand van de versspecialist. De bewerkingswijzen, de ingrediënten, de kwaliteit, de vakkennis en de aandacht. Puur vakmanschap. Verstegen helpt je graag om in te spelen op die vraag. Samen inspireren we jouw klanten en maken we het verschil op de grill. Daarvoor gaan we dit BBQ-seizoen de wereld over, met twee nieuwe World Grill marinades.

Nieuwe World Grills

Nieuw in het assortiment zijn de World Grill Cajun Louisiana en de World Grill Indian Tandoori. Twee uiteenlopende smaken die een perfecte aanvulling vormen op het assortiment van World Grills. En waarmee je nieuwe mogelijkheden hebt om dit BBQ-seizoen te inspireren en te variëren. Lees de brochure voor meer informatie en receptinspiratie!

Bekijk de brochure
Vlees is niet zomaar vlees

Steeds meer consumenten ervaren het verschil van de versspecialist. Dat vlees niet zomaar vlees is. Dat het pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. Zo wordt een stukje vlees een stukje vakmanschap. En dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschappen delen. Onze liefde voor vlees en voor de mooiste smaken, maar ook onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. Vanuit die eigenschappen ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die inspireren, zoals nieuwe BBQ-concepten. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken.

Ambachtelijke BBQ-pakketten

We hebben ambachtelijke BBQ pakketten samengesteld die helemaal passen bij de vraag van vandaag. Ze inspireren, bieden gemak, stralen ambacht uit, sluiten aan bij ieders smaak en behoefte en zijn met zorg voor kwaliteit en smaak samengesteld.

Met de ambachtelijke BBQ-pakketten maken we ook van dit BBQ-seizoen een succes en biedt de versspecialist zijn klanten de inspiratie die ze van hem verwachten. Voor het verschil op de grill.